• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Jose Mourinho și Josep Guardiola se întâlnesc din nou, duminică, în derby-ul orașului Manchester, dar "meciurile" dintre United și City au început deja, înaintea întâlnirii de pe terenul de joc.

Potrivit BBC, Manchester United le-a blocat accesul în vestiarele de pe Old Trafford cameramanilor care filmează pentru documentarul despre Manchester City ce va apărea în toamna lui 2018, pe Amazon Prime. Clubul "cetățenilor" a primit 11,38 milioane de euro (10 milioane de lire sterline) pentru acest documentar care prezintă imagini "din spatele scenei".

Aceștia ar fi vrut să surprindă imagini din vestiarul oaspeților, înaintea derby-ului de duminică.

Motivul oficial invocat de Manchester United a fost că zona tunelului de pe Old Trafford s-ar fi aglomerat excesiv, dacă acolo ar fi fost prezentă și o companie care nu face parte din grupul de 23 de instituții media care transmit meciurile din Premier League. 

Echipa din spatele filmului documentar despre Manchester City ar fi dorit să se folosească de aceste imagini, de la primul duel al sezonului între United și City, care pe lângă rivalitatea tradițională a cluburilor prilejuiesc un nou episod al duelului antrenorilor Jose Mourinho și Josep Guardiola.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT