• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Sosirea lui Pep Guardiola în Premier League este iminentă și se pare că Manchester City este destinația cea mai probabilă a actualului tehnician al lui Bayern. Privită cu ochi buni de cei mai mulți, venirea sa în Anglia are și câțiva contestatari. ”E supraevaluat, și bunicul meu ar fi luat campionatul la echipe ca Barcelona și Bayern”, a declarat impresarul unui jucător de bază de la City, Yaya Toure.

Dimitri Seluk, agentul ivorianului, se teme că una dintre primele mutări ale lui Guardiola la City ar fi vânzarea jucătorului său, la fel cum a făcut și la Barcelona.

”Pep este un antrenor foarte bun. Dar a câștigat trofee la Barcelona și Bayern Munchen. Adevărul e că și bunicul meu ar fi câștigat acele titluri cu asemenea echipe cu jucători uriași. Aș vrea să-l văd pe Guardiola luând o echipă de locul 8 sau 9 și făcându-o campioană”, a declarat Seluk.

Guardiola l-a vândut pe Yaya Toure în 2010, pe când antrena Barcelona. Seluk se teme că s-ar putea întâmpla același lucru și la Manchester City. ”Nu știu ce planuri are Guardiola, dar după ce s-a întâmplat la Barcelona, evident că mă îngrijorează posibilitatea să-l dea afară pe Yaya. Și eu, dar și Yaya, sperăm că nu va fi cazul”, a mai spus agentul mijlocașului de 32 de ani.