• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Chelsea și Everton au oferit egalul cu cele mai multe goluri din această etapă, în Premier League. 3-3 s-a terminat întâlnirea de sâmbătă, de pe Stamford Bridge, cu un gol marcat de John Terry în al 8-lea minut de prelungiri, prin care i-a salvat pe campioni de la eșec!

Terry a fost, de altfel, și cel care a deschis scorul, dar pentru Everton (50). A înscris în proprie poartă și Chelsea a ajuns, astfel, la 5 autogoluri în acest sezon, cele mai multe din Anglia.

Oaspeții au dublat avantajul prin Mirallas (56), apoi Diego Costa a punctat (64) și a ajuns la 4 reușite în 4 meciuri sub comanda lui Hiddink. Fabregas a egalat în minutul 66 și meciul deja era unul "nebun", cu 4 goluri în 16 minute.

Ramiro Flores Mori a punctat în minutul 90 și părea să aducă toate cele 3 puncte pentru gruparea din Liverpool, dar campionii din sezonul trecut au profitat la maximum de cele 8 minute de prelungiri dictate de arbitrul Michael Jones. Dintr-un offside nesemnalizat, Terry a egalat cu o reluare din prima, cu călcâiul, în ultimul minut de joc. Căpitanul londonezilor a primi și un cartonaș galben, după ce a marcat.

CLICK AICI PENTRU VIDEO CU GOLURILE DIN MECIUL CHELSEA - EVERTON 3-3

Terry a devenit primul apărător care înscrie 40 de goluri în toată istoria Premier League, în fața lui David Unsworth (38, dintre care 22 din penalty). De asemenea, în acest meci a marcat și cel de-al 4-lea autogol la Chelsea, mai multe decât oricare fotbalist al albaștrilor.

Golul egalării a fost cel mai târziu marcat de Chelsea în toată istoria Premier League. 

Rezultatele etapei a 22-a din Premier League

Sâmbătă, 16 ianuarie

Tottenham - Sunderland 4-1
Chelsea - Everton 3-3
Bournemouth - Norwich 3-0
Manchester City - Crystal Palace 4-0
Southampton - West Bromwich Albion 3-0
Newcastle - West Ham 2-1
Aston Villa - Leicester 1-1

Duminică, 17 ianuarie

Liverpool - Manchester United (ora 16:05)
Stoke City - Arsenal (ora 18:15)
Swansea - Watford (ora 22:00)

Sursa foto: facebook.com/premierleague