• Finala Cupei României: Astra - Voluntari se joacă sâmbătă, 27 mai, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la ora 20:45
  • Cupa Angliei: finala Arsenal - Chelsea se joacă pe Digi Sport 1, sâmbătă, 27 mai, de la ora 19:30. În aceeaşi zi vă oferim şi finala Cupei Spaniei, Barcelona - Alaves, pe Digi Sport 1, de la 22:30

Chelsea și Everton au oferit egalul cu cele mai multe goluri din această etapă, în Premier League. 3-3 s-a terminat întâlnirea de sâmbătă, de pe Stamford Bridge, cu un gol marcat de John Terry în al 8-lea minut de prelungiri, prin care i-a salvat pe campioni de la eșec!

Terry a fost, de altfel, și cel care a deschis scorul, dar pentru Everton (50). A înscris în proprie poartă și Chelsea a ajuns, astfel, la 5 autogoluri în acest sezon, cele mai multe din Anglia.

Oaspeții au dublat avantajul prin Mirallas (56), apoi Diego Costa a punctat (64) și a ajuns la 4 reușite în 4 meciuri sub comanda lui Hiddink. Fabregas a egalat în minutul 66 și meciul deja era unul "nebun", cu 4 goluri în 16 minute.

Ramiro Flores Mori a punctat în minutul 90 și părea să aducă toate cele 3 puncte pentru gruparea din Liverpool, dar campionii din sezonul trecut au profitat la maximum de cele 8 minute de prelungiri dictate de arbitrul Michael Jones. Dintr-un offside nesemnalizat, Terry a egalat cu o reluare din prima, cu călcâiul, în ultimul minut de joc. Căpitanul londonezilor a primi și un cartonaș galben, după ce a marcat.

CLICK AICI PENTRU VIDEO CU GOLURILE DIN MECIUL CHELSEA - EVERTON 3-3

Terry a devenit primul apărător care înscrie 40 de goluri în toată istoria Premier League, în fața lui David Unsworth (38, dintre care 22 din penalty). De asemenea, în acest meci a marcat și cel de-al 4-lea autogol la Chelsea, mai multe decât oricare fotbalist al albaștrilor.

Golul egalării a fost cel mai târziu marcat de Chelsea în toată istoria Premier League. 

Rezultatele etapei a 22-a din Premier League

Sâmbătă, 16 ianuarie

Tottenham - Sunderland 4-1
Chelsea - Everton 3-3
Bournemouth - Norwich 3-0
Manchester City - Crystal Palace 4-0
Southampton - West Bromwich Albion 3-0
Newcastle - West Ham 2-1
Aston Villa - Leicester 1-1

Duminică, 17 ianuarie

Liverpool - Manchester United (ora 16:05)
Stoke City - Arsenal (ora 18:15)
Swansea - Watford (ora 22:00)

Sursa foto: facebook.com/premierleague