• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

După ce l-a ratat pe Romelu Lukaku, Antonio Conte vrea să dea lovitura în această vară și să-l transfere un star al unei rivale din Premier League. Potrivit jurnalistului Manu Sainz de la As, Chelsea a început deja tratativele cu Sergio Aguero, iar Pep Guardiola și-a dat deja acordul pentru ca atacantul argentinian să plece de la Manchester City.

Chelsea îl vrea pe Kun Aguero, iar Pep Guardiola a aprobat deja operațiunea”, a postat jurnalistul spaniol pe contul său de Twitter.

O eventuală plecare a lui Aguero de la Manchester City nu ar trebui să surprindă. Presa engleză a speculat de mai mult timp pe marginea acestui subiect, vorbind inclusiv despre un posibil conflict între jucător și managerul Guardiola, care l-ar prefera, în locul său pe Gabriel Jesus.

Toate acestea au fost contrazise însă de o declarație a președintelui Khaldoon Al Mubarak: ”Am citit multe speculații și sunt ridicole. Sergio Aguero este unul dintre cei mai buni jucători din lume și noi suntem o echipă care vrea să câștige toate competițiile în care joacă. Este necesar să-l ai pe Aguero în echipă, iar prezența sa nu a fost pusă sub semnul întrebării”.

În ciuda a ceea ce a spus șeful ”cetățenilor”, publicațiile din vestul Europei au continuat să scrie despre un posibil transfer al argentinianului de 29 de ani. Manchester United, Real Madrid și Paris Saint-Germain au fost cluburile care, până în prezent, s-ar fi interesat de Aguero.

Ajuns la Manchester în 2011, de la Atletico Madrid, pentru 36 de milioane de euro, ginerele lui Maradona a marcat, până, acum 169 de goluri în cele 253 de meciuri jucate pentru ”cetățeni” în toate competițiile.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT