• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Leicester City s-a înțeles cu Sporting pentru transferul lui Adrien Silva, în schimbul sumei de 22 de milioane de lire sterline (24 de milioane de euro), în ultima zi de mercato. Mutarea a fost oficializată însă la 14 secunde după închiderea ferestrei și, din acest motiv, jucătorul s-ar putea să debuteze pentru englezi abia după 1 ianuarie.

Șansele ca jucătorul să evolueze până la acea dată au scăzut considerabil, după ce FIFA a respins solicitarea clubului englez de a-l înregistra pe jucător și de a-l putea folosi și în această toamnă. Astfel, Adrien nu va mai putea evolua până în ianuarie, atunci când se redeschide fereastra de transferuri, iar noii jucători vor putea fi înregistrați.

Leicester nu s-a împăcat însă cu decizia FIFA care a respins documentația depusă.

Încă lucrăm împreună cu Adrien și Sporting Clube de Portugal pentru a regla anumite probleme legate de înregistrarea jucătorului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ”vulpilor”.

Leicester City l-a transferat pe mijlocașul portughez de 28 de ani, după ce l-a cedat, tot în ultima zi de mercato, pe Danny Drinkwater, la Chelsea, în schimbul a 35 de milioane de lire sterline (38 de milioane de euro).

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT