• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Fanii lui Manchester City visează cu ochii deschişi la un transfer al lui Lionel Messi la echipa lor. Argumentul lor? Faptul că argentinianul a început să urmărească postările echipei lui Pep Guardiola pe Instagram.

În contextul plecării lui Neymar la Paris St. Germain, au apărut din nou speculaţii că Messi ar dori la rândul lui să se despartă de FC Barcelona, nemulţumit de faptul că oficialii clubului nu au reuşit să întărească echipa în perioada de transferuri.

Ca de obicei în astfel de cazuri, una dintre posibilele destinaţii aduse în discuţie este Manchester City. Acum, englezii au de partea lor şi argumentul prezenţei pe banca "cetăţenilor" a lui Pep Guardiola, fostul antrenor al lui Messi pe Camp Nou.

Astfel, un simplu click a declanşat un adevărată isterie printre fani, care văd în faptul că Messi o urmăreşte pe City pe Instagram un semn că va ajunge pe Etihad Stadium.

Mai mult decât atât, această poveste apare la scurt timp după ce vicepreşedintele Barcelonei, Jordi Mestre, a recunoscut că Messi nu a semnat încă prelungirea contractului.