• Tenis WTA, finala de la Cincinnati: Simona Halep - Garbine Muguruza, azi, de la ora 21:00, în direct pe Digi Sport 2
  • Fotbal, La Liga, prima etapă, azi: Barcelona - Betis, 21:15, Digi Sport 3, Deportivo - Real Madrid, 23:15, Digi Sport 2

Un portar din a 7-a divizie a fotbalului britanic a fost protagonistul unei faze rar întâlnite pe terenurile de fotbal. A marcat într-un meci oficial, din primul tur al Cupei Angliei, cu un șut din propriul careu! 

Daniel Lowson (28 de ani), goalkeeper-ul lui Spennymoor Town FC, a devenit, sâmbătă, eroul primului tur de calificare din Cupa Angliei. A contribuit cu un gol extraordinar la victoria cu 5-3 a echipei sale pe terenul lui Radcliffe Borough FC. El a fost chiar cel care a deschis scorul, în minutul 22, cu un șut dintr-o lovitură liberă din propriul careu. Mingea a traversat terenul, a căzut pe gazon în fața portarului advers, apoi l-a sărit și a intrat în poartă.

Spennymoor Town FC - club înființat în 2005 - joacă în Northern Premier League Premier Division, al 7-lea eșalon al fotbalului britanic, unde a promovat în această vară în urma play-off-urilor, după ce a ocupat locul al doilea în Northern Premier League Division One North.

Daniel Lowson nu a primit gol în 20 din meciurile din sezonul trecut!

De partea cealaltă, Radcliffe Borough FC joacă în Northern Premier League Division One North, unde în sezonul precedent a terminat pe locul 17.

VIDEO Golul portarului Daniel Lowson