• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Un portar din a 7-a divizie a fotbalului britanic a fost protagonistul unei faze rar întâlnite pe terenurile de fotbal. A marcat într-un meci oficial, din primul tur al Cupei Angliei, cu un șut din propriul careu! 

Daniel Lowson (28 de ani), goalkeeper-ul lui Spennymoor Town FC, a devenit, sâmbătă, eroul primului tur de calificare din Cupa Angliei. A contribuit cu un gol extraordinar la victoria cu 5-3 a echipei sale pe terenul lui Radcliffe Borough FC. El a fost chiar cel care a deschis scorul, în minutul 22, cu un șut dintr-o lovitură liberă din propriul careu. Mingea a traversat terenul, a căzut pe gazon în fața portarului advers, apoi l-a sărit și a intrat în poartă.

Spennymoor Town FC - club înființat în 2005 - joacă în Northern Premier League Premier Division, al 7-lea eșalon al fotbalului britanic, unde a promovat în această vară în urma play-off-urilor, după ce a ocupat locul al doilea în Northern Premier League Division One North.

Daniel Lowson nu a primit gol în 20 din meciurile din sezonul trecut!

De partea cealaltă, Radcliffe Borough FC joacă în Northern Premier League Division One North, unde în sezonul precedent a terminat pe locul 17.

VIDEO Golul portarului Daniel Lowson