• Turneul WTA de la Eastbourne: Halep - Pironkova (întreruptă din cauza ploii, partida se reia joi, după ora 14:00, în direct pe Digi Sport 2)
  • Campionatul European: finala Germania - Spania se joacă vineri, 30 iunie, pe Digi Sport 1, de la ora 21:45

3 români au jucat sâmbătă în campionatul de juniori din Anglia. Vlad Dragomir și Marco Dulca au fost adversari în Arsenal U18 - Swansea U18, iar primul a marcat și un gol în victoria cu 5-2 a "tunarilor".

Transferat la Arsenal de la Timișoara, în vara lui 2015, Dragomir (16 ani) a ajuns o piesă importantă pentru londonezi, iar golul marcat cu capul încununează evoluțiile bune pe care le-a avut în ultima perioadă. În toamnă, mijlocașul comparat de multe ori cu Mesut Ozil a fost chemat de Arsene Wenger și la antrenamentele primei echipe.

La Swansea, Marco Dulca - fiul selecționerului naționalei U21 a României - a fost titular și a jucat 80 de minute.

Impresarul Cătălin Sărmășan i-a fotografiat pe cei doi unul lângă altul.

În urma victoriei cu 5-2 contra lui Swansea, Arsenal a urcat pe locul al 6-lea în clasamentul diviziei de sud a campionatului U18, cu 29 de puncte din 16 meciuri. Swansea este ultima în clasament, cu 12 puncte adunate în 19 meciuri.

Nicolae Cârnaţ a fost cel de-al treilea român care a jucat sâmbătă în campionatul juniorilor din Anglia și a reușit și el să înscrie pentru Wolverhampton U18 în meciul cu Stoke U18. 

VIDEO Golurile lui Vlad Dragomir și Nicolae Cârnaț

Sursa foto: facebook.com/vlad.dragomir.73