• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

3 români au jucat sâmbătă în campionatul de juniori din Anglia. Vlad Dragomir și Marco Dulca au fost adversari în Arsenal U18 - Swansea U18, iar primul a marcat și un gol în victoria cu 5-2 a "tunarilor".

Transferat la Arsenal de la Timișoara, în vara lui 2015, Dragomir (16 ani) a ajuns o piesă importantă pentru londonezi, iar golul marcat cu capul încununează evoluțiile bune pe care le-a avut în ultima perioadă. În toamnă, mijlocașul comparat de multe ori cu Mesut Ozil a fost chemat de Arsene Wenger și la antrenamentele primei echipe.

La Swansea, Marco Dulca - fiul selecționerului naționalei U21 a României - a fost titular și a jucat 80 de minute.

Impresarul Cătălin Sărmășan i-a fotografiat pe cei doi unul lângă altul.

În urma victoriei cu 5-2 contra lui Swansea, Arsenal a urcat pe locul al 6-lea în clasamentul diviziei de sud a campionatului U18, cu 29 de puncte din 16 meciuri. Swansea este ultima în clasament, cu 12 puncte adunate în 19 meciuri.

Nicolae Cârnaţ a fost cel de-al treilea român care a jucat sâmbătă în campionatul juniorilor din Anglia și a reușit și el să înscrie pentru Wolverhampton U18 în meciul cu Stoke U18. 

VIDEO Golurile lui Vlad Dragomir și Nicolae Cârnaț

Sursa foto: facebook.com/vlad.dragomir.73