• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO West Ham - Chelsea 2-1. Fanii celor două grupări engleze au avut meciulor lor în tribunele de pe London Stadium. În timp ce fotbaliștii încercau să obțină calificarea în optimile Cupei Ligii Angliei, suporterii au aruncat unii în ceilalți cu scaune și monede, iar la un moment dat s-au încăierat.

West Ham s-a mutat la începutul acestui sezon pe London Arena și mai multe meciuri au fost perturbate de incidentele dintre fani. N-a făcut excepție nici partida cu Chelsea din Cupa Ligii Angliei.

Spre finalul disputei care a fost transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport, fani ai celor două echipei au început să arunce unii într-alţii cu monede, sticle, scaune şi alte obiecte. Suporterii au rupt un gard despărţitor și au schimbat mai multe lovituri, iar Poliţia şi stewarzii au reuşit cu greu să facă faţă şi să se interpună între grupurile de fani.

 Autoritățile engleze au găsit și o explicație pentru desele incidente de pe arene celor de la West Ham. "Operaţional, este cel mai prost stadion pe care am intervenit. Nu este un stadion de fotbal. Fanii nu pot fi separați corespunzător înăuntru, iar afară acest lucru este practic imposibil" a declarat un poliţist presei din Anglia.