• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Vlad Dragomir a făcut un nou meci mare pentru echipa U-18 a lui Arsenal. În meciul câştigat cu 5-0 în faţa lui Leicester, românul de 17 ani a înscris un gol şi a obţinut un penalty.

După golul înscris împotriva lui Southampton U-18, românul comparat de presa engleză cu Toni Kroos a făcut o nouă partidă excelentă pentru micii "tunari".

El a reuşit să înscrie în minutul 86 al disputei cu Leicester, din weekend, e adevărat, cu largul concurs al portarului advers, care nu a reuşit să reţină mingea decât după ce a trecut linia porţii. Dragomir a anunţat golul marcat cu o incursiune superbă, în viteză, cu jumătate de oră înainte. El a fost faultat în ultimul moment de un adversar, obţinând un penalty, care a fost transformat de Edward N'Ketiah.

Vlad Dragomir a semnat, în aprilie, un contract de jucător profesionist cu Arsenal Londra. Internaţionalul român under 18, care poate evolua atât ca mijlocaş coordonator, "numărul 10", cât şi pe ambele benzi ale terenului, se află la clubul englez din vara anului 2015, după ce înainte a jucat la ACS Poli Timişoara. El a avut evoluţii apreciate la academia grupării din nordul Londrei, astfel că oficialii englezi i-au oferit un contract de profesionist. În sezonul trecut el a fost o prezenţă constantă la prima echipă a "tunarilor", antrenându-se în multe momente cu Ozil&Co.