• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Antrenorul celor de la Arsenal Londra, Arsene Wenger, este de părere că Alexis Sanchez va reveni, în cadrul lotului ''tunarilor'', la forma sa maximă, după ce nu a reuşit să se transfere în această vară.

Chilianul Sanchez este în ultimul an al contractului cu Arsenal, iar în ultimele luni a fost preocupat de posibilitatea unui transfer înainte de închiderea perioadei de mercato, la finele lui august.

''Nu am niciun dubiu în ceea ce priveşte mentalitatea lui Sanchez. El trebuie să revină la forma sa maximă pentru că nu a arătat acest lucru în partida cu Liverpool (pierdută cu 4-0 de Arsenal). Are o mentalitate puternică şi cred că-şi va reveni repede'', a spus Wenger.

Arsenal a refuzat o ofertă de 50 milioane lire sterline făcută de rivala Manchester City pentru internaţionalul chilian Alexis Sanchez, în condiţiile în care clubul de pe Emirates nu a reuşit să-l achiziţioneze pe Thomas Lemar, de la AS Monaco, ca înlocuitor al lui Sanchez.

Atacantul sud-american, în vârstă de 28 ani, a marcat 24 de goluri pentru "tunari" în sezonul trecut, însă el îşi dorea să lucreze sub comanda antrenorului Pep Guardiola, la Manchester City.

Agerpres

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT