• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Walter Zenga antrenează din această vară în Anglia, pe Wolverhampton. Echipa pregătită de fostul mare portar a fost umilită, în ultima etapă, pe teren propiu de Barnsley, scor 0-4.

După joc, Walter Zenga a ”sărit la gâtul” jucătorilor săi, pe care i-a acuzat de faptul că nu au dorit să joace. Fostul antrenor al Stelei consideră că inacceptabilă atitudinea unor fotbaliști.

”În acest meci am văzut ceva ce nu am văzut în viața mea și nici nu mai vreau să mai văd vreodată. Jucătorii mei au renunțat. Așa ceva nu este acceptabil! A fost o lecție și pentru mine. În prima repriză am jucat foarte prost.

Am avut foarte mulți jucători care nu erau în meci, lucru care afectează performanța. Sunt șocat de acest rezultat. Sunt șocat de tot ce s-a întâmplat. Este o rușine pentru fani, pentru club. Nu e un rezultat pe care suporterii noștri să-l accepte acasă”, a declarat Walter Zenga, pentru BBC.

Zenga și-a început cariera de antrenor în 1998 și a mai antrenat echipe precum FC Național, Steaua, Steaua Roșie Belgrad, Dinamo București, Al-Ain, Palermo, Sampdoria sau Catania.