• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Romelu Lukaku ar putea avea un concurent destul de serios odată ce Zlatan Ibrahimovic va reveni după accidentarea suferită sezonul trecut cu Anderlecht. Suedezul în vârstă de 36 de ani a făcut progrese notabile, informează presa din Regat, și ar putea reveni pe teren la finalul lunii în curs, la partida cu Tottenham de pe teren propriu.

Potrivit informațiilor oferite duminică de presa britanică, Zlatan Ibrahimovic ar putea reveni sub comanda lui Jose Mourinho mai curând decât se așteptau medicii clubului. Este foarte posibil ca suedezul în vârstă de 36 de ani să se întoarcă pe teren în luna octombrie. Jose Mourinho a fost informat de mecii clubului că în două, maximum trei săptămâni atacantul va fi apt de joc. În trei săptămâni, Manchester United se confruntă pe teren propriu cu Tottenham în cadrul rundei a 10-a din Premier League.

”Zlatan Ibrahimovic nu este uman, o revenire miraculoasă”, au notat și jurnaliștii de la publicația 101greatgoals.com, deși în urmă cu doar câteva zile starul suedez era avertizat de aceiași medici că o revenire bruscă ar putea duce spre o nouă accidentare. ”Zlatan este foarte puternic, dar fotbalul este un sport combativ. În calitate de doctor, eu îmi doresc să se recupereze cât mai curând posibil, dar numai atunci când este într-adevăr pregătit să joace”, a declarat Freddie Fu Ho-keung, chirurgul care l-a operat pe ”Marele Zlatan” în luna mai, pentru publicația South China Morning Post.

”Au fost suficiente cazuri de jucători care s-au întors prematur și consecințele au fost grave. Întotdeauna o accidentare necesită timp ca să treacă. De fapt, campionatul din Anglia tocmai a început și sunt sigur că Manchester United nu va avea nevoie urgent de el, nu sunt meciuri cruciale”, a adaugat medicul.

723 de jocuri

420 de goluri

116 convocări la echipa națională

31 de trofee

Zlatan Ibrahimovic nu a mai jucat din luna aprilie, atunci când a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate, în returul sferturilor de finală din Europa League, cu Anderlecht. Ulterior, operat în luna mai, suedezul a anunțat că va face tot posibilul pentru a se recupera cât mai repede.