• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Aston Villa, locul 19 în Championship, liga a doua din Anglia, l-a concediat din funcţia de antrenor pe Roberto Di Matteo (46 de ani), a anunţat gruparea din Birmingham.

Conducerea clubului a explicat, într-un comunicat dat publicităţii luni, că a decis să acţioneze ca urmare a seriei de rezultate dezamăgitoare care a făcut ca echipa să ocupe locul 19 în Championship, la patru puncte distanță de ultimul loc, ocupat acum de Rotherham United (10 puncte).

Di Matteo o preluase pe Aston Villa în luna iunie, după ce echipa a retrogradat din Premier League, la finalul sezonului trecut. Până la numirea unui nou antrenor, interimatul la conducerea tehnică va fi asigurat de secundul Steve Clarke, se mai precizează în comunicat.

Fost internaţional italian, Roberto Di Matteo are în palmares, ca antrenor, un trofeu al Ligii Campionilor, câştigat cu Chelsea Londra în 2012.