• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Pep Guardiola le-a impus o serie de reguli stricte jucătorilor săi de la Manchester City, obligându-i, între altele, să renunţe la internet şi la telefoanele mobile atunci când participă la acţiunile echipei.

Fundaşul argentinian Pablo Zabaleta a făcut aceste dezvăluiri în presa din ţara sa, afirmând că Guardiola le cere, totodată, jucătorilor săi să ia împreună atât micul dejun, cât şi prânzul.

"A obligat toţi jucătorii să ia micul dejun şi prânzul împreună. A tăiat internetul şi a interzis inclusiv telefoanele mobile", a declarat Zabaleta într-un interviu acordat pentru site-ul argentinian TyC Sports.

Aceste restricţii nu îl deranjează, însă, deloc pe fotbalistul sud-american, care îl consideră pe Guardiola unul dintre cei mai buni antrenori ai lumii.

”Întotdeauna îți dorești să lucrezi cu cei mai buni antrenori din lume, iar eu am această oportunitate acum. Am multe de învățat de la el, chiar și despre pasiunea pe care o are despre fotbal”, a mai spus fundașul dreapta.

Metodele lui Guardiola au dat rezultate până acum: chiar dacă a pierdut cu Tottenham în etapa a 7-a (0-2), Manchester City este pe primul loc în Premier League, cu 18 puncte, cu unul mai mult decât gruparea de pe White Hart Lane.