• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Zece secunde a apucat să bifeze George Ganea (18 ani) în tricoul celor de la AS Roma Primavera în meciul cu echipa similară a celor de la Sassuolo. Jurnaliștii de la ”Il Tempo” susțin că băiatul fostului internațional, Ionel Ganea, a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate, astfel că pentru tânărul fotbalist anul acesta este ca și încheiat.

Ganea jr va fi operat de celebrul doctor Pier Paolo Mariani, cel care l-a pus pe picioare și pe Florin Tănase, accidentat grav într-un meci al celor de la FCSB cu Craiova, în toamna anului trecut.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

După Ganea jr, care a impresionat, gruparea din Serie A TIM , competiție transmisă ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport, l-a adus la club și pe Andrei Trușescu (18 ani), de la SCM Pitești, echipa pe care a antrenat-o cu succes sezonul trecut Nicolae Dică

Ganea a ajuns la Roma după o altă experiență pe care a avut-o în Italia. Tânărul atacant a evoluat în sezonul precedent la Entella U19. Băiatul fostului internațional a mai evoluat pentru U Cluj U19 și Rapid.

150.000 de euro este cota de piață a lui George Ganea, conform transfermarkt.com.

VIDEO cu accidentarea lui Ganea jr