• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

"Kun" Aguero nu traversează cea mai fericită perioadă. E accidentat şi va lipsi o lună şi jumătate de pe gazon, însă a rămas unul dintre cei mai doriţi atacanţi din fotbalul mondial.

AC Milan e gata să ofere 90 de milioane de euro în ianuarie pentru atacantul argentinian al lui Manchester City, susţine presa engleză.

Italienii l-au vrut şi în vară pe sud-american, însă nu au reuşit să-l transfere din cauză că Manchester City nu l-a achiziţionat pe Alexis Sanchez, de la Arsenal, aşa cum plănuise.

Pep Guardiola intenţionează însă să reia în iarnă ofensiva pentru Sanchez, care şi-ar dori o mutare pe Ettihad Stadium deşi este şi pe lista lui Paris Saint Germain.

Arsenal ar fi de acord să-l vândă în ianuarie pe chilian, pe care l-ar pierde altfel gratis la finalul sezonului, când îi expiră contractul, astfel că posibila venire a lui Alexis Sanchez i-ar putea deschide drumul lui Aguero spre Milan.

City n-ar oferi însă în ianuarie mai mult de 28 de milioane de euro pentru Sanchez, în condiţiile în care acesta intră în ultimele şase luni de contract, după ce vara trecută a pus pe masă 66 de milioane de euro pentru transfer, ofertă refuzată însă de "tunari".

185 de milioane de euro a oferit Milan în această vară pentru transferuri, însă debutul de sezon al "rossonerilor" a fost dezamăgitor.

Trupa de pe San Siro este doar pe locul 7 după şapte etape, cu 12 puncte.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT