• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Plecarea lui Leonardo Bonucci de la Juventus la AC Milan a fost una dintre cele mai surprinzătoare mutări din această vară. La aproape o lună după transferul fundașului de 30 de ani, antrenorul torinezilor Massimiliano Allegri a vorbit pentru prima dată despre acest subiect.

Îmi pare foarte rău, Leo trebuia să fie viitorul căpitan al lui Juventus, omul vestiarului, care să-i învețe pe cei tineri ce înseamnă Juventus, dar a făcut o alegere. Nu este vina sa, a clubului sau a antrenorului. Nimeni nu trebuie învinuit”, a declarat Max Allegri, într-un interviu acordat pentru Premium Sport, în care a abordat mai multe subiecte.

Deși a ajuns abia în această vară la Milan, Bonucci a devenit deja căpitan. În primul meci ca titular în tricoul rossonero, amicalul cu Betis, pierdut în Catania, 1-2, fundașul central italian a purtat banderola, asta deși pe teren s-a aflat și Riccardo Montolivo, căpitanul lombarzilor din ultimele sezoane.

În ceea ce îl privește pe Allegri, antrenorul de 50 de ani a vorbit și despre relațiile sale cu anumiți jucători, precum Zlatan Ibrahimovic și Gianluigi Buffon.

Tot timpul prefer să antrenez mari campioni, deoarece pot face o comparație. Ibrahimovic este un jucător extraordiar, dar, uneori, cere ca alții să facă ceea ce a făcut el. Am încercat să-l fac să înțeleagă că nu toți jucătorii sunt egali. Buffon este diferit față de alții. În viitor, îl văd având un rol de manager, probabil în federație”, a mai zis Allegri.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT