• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

După doi ani petrecuți în Serie A, Carlos Bacca s-a întors în La Liga, acolo unde a fost împrumutat de Milan la Villarreal. Atacantul columbian de 31 de ani susține acum că a jucat pentru cea mai slabă echipă a rossonerilor din istorie și lasă de înțeles că își propune acum să rămână la ”Submarinul Galben”, care îl poate achiziționa definitiv, în vară, pentru 15,5 milioane de euro.

Anii petrecuți la Milan au fost satisfăcători din punct de vedere personal. Am atins obiectivele pe care mi le-am stabilit. Ar fi putut fi chiar mai bine, dar aveam nevoie de ajutorul conducerii și al echipei. Am jucat pentru cel mai slab Milan din istorie”, a declarat Carlos Bacca, pentru W Radio Colombia.

După 30 de ani, președintele Berlusconi a dorit să vândă clubul, iar, apoi, antrenorul (Vincenzo Montella) și noii proprietari au avut idei diferite.

Am plecat cu capul sus, pentru că Milan e în Europa, iar eu am contribuit la asta. Mă bucur că Milan a revenit în Europa, a fost obiectivul meu atunci când am plecat de la Sevilla”, a adăugat Bacca, în intervenția de la postul de radio din țara natală.

Carlos Bacca a ajuns la Milan în 2015, de la Sevilla, în schimbul a 30 de milioane de euro. În acea vară, Milan, încă sub patronajul lui Berlusconi, a făcut și alte investiții importante din punct de vedere financiar, transferându-i inclusiv pe Alessio Romagnoli și Andrea Bertolacci.

34 de goluri în 76 de meciuri a marcat Carlos Bacca în tricoul Milanului.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT