• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Antonio Cassano a explicat joaca de-a fotbalul din această vară, în care a semnat cu Hellas Verona, a anunţat că se retrage din fotbal, a revenit la sentimente mai bune faţă de veronezi şi apoi a decis din nou să renunţe la contractul cu Hellas.

Ultimul anunţ al atacantului italian în vârstă de 35 de ani este că nu s-a retras din fotbal şi îşi caută o nouă echipă unde să joace.

"Nu le-am spus niciodată celor de la Verona că vreau să mă retrag, chiar dacă s-a scris acest lucru. Ei mi-au solicitat să plătesc o compensaţie pentru ruperea contractului în cazul în care îmi voi găsi o nouă echipă, lucru cu care am fost de acord. Dorul de casă a fost primordial în luarea acestei decizii, asta am simţit atunci", a dezvăluit fostul "internaţional" italian.

"FantAntonio" aşteaptă până în septembrie oferte şi a vorbit despre echipele unde şi-ar dori să joace.

"Entella ar fi o mare provocare pentru mine, ar fi un miracol să promovez cu ei în Serie A. Relaţia mea cu preşedintele Gozzi este foarte bună. Genoa? Îl ştiu de mult pe Preziosi. Sampdoria? Mi-ar plăcea să fiu antrenat de Giampaolo în acest punct al carierei, îmi place stilul său de joc. Cine mă vrea trebuie să mă contacteze pe mine, nu mai am niciun agent. Aştept până în septembrie, altfel voi rămâne acasă", a mai spus Cassano.

Bari, Roma, Real Madrid, Sampdoria, Milan, Inter şi Parma sunt cluburile pe la care a trecut Cassano, care a jucat 39 de meciuri şi a marcat zece goluri şi pentru naţionala Italiei.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT