• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Napoli are până acum un sezon excepțional și chiar visează la titlu în Serie A TIM, după ce sâmbătă a trecut cu bine și peste derby-ul cu Roma, pe care l-a câștigat cu 1-0.

Entuziasmul a fost pe măsură și în rândul fanilor, recunoscuți pentru fanatismul lor. 500 de fani i-au așteptat pe jucători, noaptea, la întoarcerea de la Roma, ultrașii sărbătorind pe străzi marele succes de sâmbătă. Piazza Garibaldi a fost blocată, iar fanii au cântat alături de idoli o perioadă lungă de timp.

De menționat că suporterii lui Napoli au avut interzis pe Olimpico, după incidentele din ultimii ani.

Napoli are 8 victorii în primele 8 etape și are 5 puncte avans față de rivala Inter, care o va întâlni duminică pe Milan, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, de la ora 21:45.

În următoarea etapă din Italia, Napoli o va întâlni chiar pe Inter, pe teren propriu. Se anunță o săptămână complicată pentru napoletani, care marți seara vor juca pe terenul lui Manchester City, în Liga Campionilor.