• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Fiorentina rămâne în lupta pentru titlu în Italia - a câştigat din nou în campionat după cele două înfrângeri cu Lazio si Milan. În etapa a 21-a, a primit vizita celor de la Torino.

În startul partidei (6), Rodriguez, de la gazde, a ratat degajarea, dar Zappacosta nu a putut profita. La poarta cealaltă, Borja Valero a centrat bine iar Astori a fost aproape de gol.

Imediat, Ilicic putea profita de eroarea portarului Ichazo. În minutul 24, slovenul l-a învins totuşi pe uruguayanul din poarta torinezilor cu un şut direct din lovitură liberă.

Ciprian Tătăruşanu, integralist, a fost la datorie în repriza secundă în faţa lui Immobile. Gonzalo Rodriguez a stabilit scorul final, Fiorentina - Torino, 2-0, după ce a reuşit al 20-lea gol din cariera în Serie A TIM.

Echipele:

Fiorentina (3-4-1-2): Tătăruşanu - Roncaglia, Rodriguez, Astori - Bernadeschi, Verdu (Kuba 86), Valero, Pasqual - Ilicic (Costa 67) - Kalinic (Zarate 82), Babacar

Antrenor: P. Sousa

Torino (3-5-2): Ichazo - Maksimovic, Glik, Moretti - Zappacosta, Acquah (Benassi 72), Vives, Baselli (Prcic 81), Molinaro - Immobile (Martinez 72), Belotti

Antrenor: G. Ventura