• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

UPDATE: Fundașul român și-a reparat gafa din startul partidei în minutul 38 al meciului, când a înscris pentru 2-1, cu o lovitură de cap, ducându-și echipa în avantaj, după ce Higuain a egalat la 1, în minutul 6. Chiricheș a marcat primul său gol în Serie A și al doilea la echipa napoletană, după cel reușit în Europa League, de la Bruges. 

Vezi mai jos golul marcat de Chiricheș:


 

Deși titular aproape meci de meci în Europa League, în acest sezon, Vlad Chiricheș nu a primit prea multe șanse în campionat, de la sosirea la Napoli. Fundașul român a jucat doar cinci meciuri în prima echipă a lui Maurizio Sarri în Serie A TIM, de fiecare dată profitând de absența, din diverse motive, a unuia dintre cei doi titulari de bază, Albiol și Koulibaly.

Chiar suspendarea fundașului spaniol la meciul cu Chievo l-a adus iar în primul 11 al lui Napoli pe fundașul român, sâmbătă seară. Din păcate, fostul stelist a gafat grav chiar în startul meciului, provocând deschiderea scorului de către oaspeți.

Chiricheș a încercat un dribling, din postura de ultim apărător, în fața lui lui Nicola Rigoni, la circa 30 de metri de poartă. Mijlocașul lui Chievo i-a suflat, însă, mingea, a țâșnit spre poartă și, de la marginea careului, a șutat imparabil pentru Pepe Reina, deschizând scorul.

Chiricheș nu mai jucase în Serie A de aproape două luni, de pe 16 ianuarie, de la meciul Napoli-Sassuolo 3-1.

Vezi mai jos gafa de începător a lui Vlad Chiricheș: