• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Alături de Gori, Ianis Hagi este cel mai bun marcator al Fiorentinei în meciurile amicale disputate până acum în această vară (4 goluri). Presa italiană nu conteneşte cu laude la adresa tânărului jucător român.

Ianis Hagi a ajuns la Fiorentina în 2016, însă nu a reuşit să se impună la prima echipă. Lucrurile s-au schimbat odată cu venirea la cârma echipei a lui Pioli, media scriind de mai multe ori în ultima perioadă că, în contextul în care toscanii pregătesc o reconstrucţie, Ianis Hagi ar putea să primească mai multe şanse decât în sezonul trecut.

Punto Sport News îl consideră pe fiul lui Hagi un adevărat "chilipir", în condiţiile în care transferul lui s-a făcut în schimbul unei sume de două milioane de euro

"Talentul lui Ianis a fost observat de cei de la Fiorentina anul trecut şi l-au cumpărat cu doar 2 milioane de euro. O sumă minimă pentru o garanţie a viitorului. Jucătorul în vârstă de 18 ani a arătat deja că are o idee clară: să devină un mare fotbalist", au notat cei de la Punto Sport News.

Ianis are un contract valabil până în 2019. Mijlocaşul a evoluat în două jocuri pentru echipa mare a italienilor.

13 meciuri, 5 goluri și 3 pase de gol are Ianis pentru Fiorentina Primavera.

2 milioane de euro au plătit cei de la Fiorentina pentru Ianis Hagi

Viitorul sezon din Serie A TIM, care va debuta la 20 august, va fi transmis ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport.