• Campionatul European U21: Anglia - Polonia (joi, 22.06, ora 21:45, Digi Sport 1) şi Slovacia - Suedia (joi, 22.06, ora 21:45, Digi Sport 2)
  • Tenis: turneul WTA de la Birmingham e transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 în perioada 19-25 iunie

Înainte de ediția cu numărul 217 a Derby della Madonnina, Juventus pare decisă să agite spiritele. Prin declarațiile sale recente, managerul general al Bianconerilor, Beppe Marotta, a lăsat de înțeles că torinezii vor să-l înlocuiască pe Buffon cu portarul Milanului, Gianluigi Donnarumma.

În ultimii 20 de ani, portarul echipei naționale a Italiei a venit de la Juventus. Să fie clar, au fost Dino Zoff, Buffon... istoria lui Juventus e scrisă de către campioni și italieni talentați.

Astăzi încă îl avem pe Buffon, dar ne vom uita în jur și vom analiza pentru a vedea cine îl va înlocui. Nu va fi ușor să-i iei locul unui jucător precum Buffon, dar Juventus are ambiția de a-i găsi un înlocuitor pe măsură”, a spus Marrotta, care n-a vrut însă să recunoască interesul pentru Donnarumma.

După amicalul dintre Italia și Germania, portarul de 17 ani s-a declarat fan al Milanului și a exclus o trecere la Juventus. Cea mai tare reacție a avut-o însă, de departe, agentul său, Mino Raiola, care a spus că nu exclude nici varianta ca Donnarumma să ajungă președinte:

Viitorul lui? Nu exclud nimic. Nici măcar posibilitatea de a ajunge președintele republicii. Lăsați-l, el poate ajunge oriunde. Am mai spus-o, acest băiat e precum Modigliani, este atât Pele, cât și Maranona, are o valoare infinită”, a spus Mino Raiola.

În meciul amical dintre Italia și Germania, disputat pe San Siro și încheiat cu scorul de 0-0, Buffon a apărat în prima repriză, iar Donnarumma, în cea de-a doua.

Derby della Madonnina, Milan - Inter, e ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport 1, duminică, de la 21:45.