• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Andrea Barzagli va sta două luni în afara gazonului din cauza unei accidentări la umărul stâng, suferite duminică, în timpul meciului câştigat de Juventus cu 2-1 contra lui Chievo, la Verona.

Fundaşul în vârstă de 35 de ani a suferit ''o luxaţie la umărul stâng şi va trebui să poarte o atelă timp de aproape patru săptămâni, iar pronosticul actual pentru revenirea sa pe teren este de circa două luni'', conform comunicatului lui Juventus.

Campion mondial cu naţionala Italiei în 2006, Barzagli se afla în lotul "squadrei azzurra" pentru partida cu Liechtenstein, din preliminariile Cupei Mondiale, din 12 noiembrie, şi pentru amicalul cu Germania, din 15 noiembrie.

Andrea Barzagli a fost înlocuit încă de duminică în lotul lui Giampiero Ventura de fundaşul Fiorentinei, Davide Astori.

Printre cele mai importante partide pe care le rata Barzagli se numără duelurile cu Sevilla, din Liga Campionilor, Torino şi Roma, din campionat, şi Milan, din Supercupa Italiei.

Transferat în 2011, de la Wolfsburg, pentru numai 300 000 de euro, apărătorul italian a cucerit cu Juventus cinci titluri, două Cupe şi trei Supercupe ale Italiei.

Cele mai importante meciuri ale lui Juventus din Serie A sunt transmise ÎN DIRECT şi EXCLUSIV de Digi Sport.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL TRANSMISIILOR