• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Meciul Sampdoria - AS Roma, programat sâmbătă, de la ora 21:45, în etapa a treia din Serie A TIM, se va disputa la o altă dată, din cauza condiţiilor meteo.

Previziunile meteo anunţă ploi puternice la ora jocului (cod portocaliu) şi posibil inundaţii, astfel că s-a luat decizia reprogramării întâlnirii.

Data la care va avea loc meciul va fi anunţată în zilele următoare. Cu siguranţă, partida se va disputa după pauza de meciuri internaţionale de la începutul lunii octombrie.

Reprogramarea unui meci din cauza condiţiilor meteo nu este ceva neobişnuit la Genova. De-a lungul timpului, mai multe întâlniri au fost amânate sau întrerupte şi continuate ulterior ca urmare a precipitaţiilor abundente.

După primele două etape, Roma are 3 puncte, în timp ce Sampdoria este una dintre cele cinci formaţii cu punctaj maxim în Italia, alături de Juventus, Inter Milano, Napoli şi AC Milan.

Şi în acest sezon, meciurile din Serie A TIM vor fi transmise ÎN EXCLUSIVITATE pentru România pe canalele Digi Sport şi pe digisport.ro.