• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Milan a făcut spectacol pe piața transferurilor în această vară, dar asiaticii care au preluat rossonerii de la Berlusconi nu se opresc aici. Prestigiosul L`Equipe a anunțat că gruparea de pe San Siro a rezolvat mutarea lui Renato Sanches.

Francezii susțin că Milan va plăti 40 de milioane de euro lui Bayern Munchen, echipă pentru care mijlocașul de 19 ani a adunat doar 17 meciuri în stagiunea precedentă, fiind titular doar în șase dintre ele.

"Personal, nu sunt fericit cu primul meu an aici. Fireşte că aş vrea să joc mai mult, deci aş pleca de bunăvoie la o echipă ce mi-ar oferi posibilitatea să joc.

Milan e o opţiune interesantă: dacă există oportunitatea, trebuie cântărită", a spus Renato Sanches, campion european anul trecut, cu naţionala Portugaliei.

Căpitanul lui Lazio, Lucas Biglia, Mateo Musacchio, Ricardo Rodriguez, Andre Silva, Hakan Calhanoglu, Andrea Conti, Franck Kessie, Fabio Borini şi Leonardo Bonucci (cumpărat pentru 40 de milioane de euro de la Juventus) sunt achiziţiile verii de până acum ale Milanului.

Renato Sanches a fost cumpărat de Bayern vara trecută, de la Benfica Lisabona, pentru 35 de milioane de euro și are contract cu bavarezii până în vara lui 2021.

Craiova - AC Milan, din turul trei preliminar al Europa League, programat joi, 27 iulie, de la ora 21:00, la Severin, va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, într-un format LIVE VIDEO&TEXT.