• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Ianis Hagi a fost trimis la echipa a doua a Fiorentinei pentru meciul cu formația similară a lui Juventus, dar nu a reușit să îi ajute pe violeți, care au pierdut cu 0-2.

Mijlocașul ofensiv român în vârstă de 19 ani a fost integralist, dar, cu o bară în minutul 13, dintr-o lovitură liberă, nu a reușit să smulgă laude după prestația la echipa Primavera. Italienii de la violanews.com au notat că a terminat meciul "obosit și frustrat", după ce nu a reușit să se înțeleagă prea bine cu coechipierii.

A adunat minute, dar lipsa de realizări a fost cea evidențiată de italieni.

"O bară și cam atât. Ianis Hagi, trimis la Primavera pentru a prinde minute după ce pentru echipa mare n-a jucat deloc în acest an, a fost autorul unei prestații dezamăgitoare contra lui Juventus. A lovit bara în minutul 13, apoi a fost doar un punct colorat într-o mare de tricouri albe", a scris ViolaNews.

"Formația antrenata de Bigica a suferit cea de-a treia înfrângere consecutivă, iar omul chemat pentru a face diferența nu și-a pus deloc amprenta pe joc. A încercat sa dribleze, dar a fost imediat blocat, a încercat să dialogheze cu coechipierii, dar n-a găsit pasele potrivite în cele 90 de minute. A terminat meciul obosit și frustrat", a mai notat publicația italiană.

În aceste condiții, internaționalul U21 are șanse foarte mici să fie măcar pe bancă la meciul Fiorentinei cu AS Roma, programat duminică, de la ora 16:00 în etapa a 12-a din Serie A TIM și transmis LIVE VEXCLUSIV pe site.

Ianis Hagi nu a prins vreun meci la prima echipă în acest sezon și are doar două apariții în Serie A TIM (ambele în stagiunea trecută - primul chiar de ziua lui, când a împlinit 18 ani și a fost trimis pe teren 14 minute într-o victorie cu 5-3 pe terenul lui Cagliari și al doilea în mai 2017, când a jucat 34 de minute într-un 2-2 pe teren propriu cu Pescara).

În acest sezon, fostul jucător de la Viitorul a fost de 8 ori rezervă la Fiorentina.