• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

VIDEO. Juventus - Roma 1-0. Paulo Dybala i-a adus a 11-a victorie consecutivă "Bătrânei Doamne", în Serie A TIM, cu un gol marcat pe final de meci. După un debut foarte slab de sezon, bianconerii reprezintă acum una dintre cele mai în formă grupări din Europa. Chiar şi aşa, Paul Pogba îi avertizează pe colegi, explicând că încă nu este nimic câştigat.

"Să nu uităm că la startul sezonului oamenii spuneau că suntem jucători de Serie B şi că nu puteam să jucăm fotbal. Acum, ne descurcăm mult mai bine, dar nu suntem nimeni încă, nu am realizat nimic. Nu suntem pe primul loc în campionat şi trebuie să continuăm la fel. Vom lua fiecare meci în parte", a spus internaţionalul francez, care a pasat decisiv la singura reuşită a meciului.

"A fost un meci foarte dificil, am tot încercat, iar atunci când am ridicat nivelul jocului am marcat un gol foarte important pentru acest succes", a mai adăugat mijlocaşul de 22 de ani.

Declaraţiile lui Pogba vin înaintea unui meci de foc al echipei lui Max Allegri: derby-ul Italiei, cu Inter, din turul semifinalelor Cupei Italiei, care se va disputa miercuri, de la 21:45, şi va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 2.

În campionat, Juventus e pe locul 2, la două puncte de liderul Napoli, dar le-a lăsat deja la 4 puncte în spate pe Fiorentina şi Inter.