• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Plecarea lui Carlo Ancelotti de la Bayern Munchen ar putea grăbi revenirea lui Arturo Vidal în Italia. Mijlocaşul chilian este în continuare pe lista celor de la Inter Milano, anunţă Corriere dello Sport.

Conducerea echipei care se află pe locul 3 în Serie A TIM l-a dorit pe fostul jucător al campioanei Juventus şi în vară, dar tratativele nu s-au concretizat pentru că Ancelotti a insistat ca sud-americanul de 30 de ani să rămână în Bavaria.

Acum, odată cu demiterea tehnicianului italian, o posibilă trecere a lui Vidal la Inter revine în actualitate. Oficialii nerazzurri monitorizează cu atenţia situaţia lui "King Arturo", care, potrivit sursei citate, nu a mai fost atât de aproape ca în prezent de o despărţire de campioana Germaniei.

Pe lângă plecarea lui Ancelotti, despărţirea lui Vidal de Bayern poate fi accelerată de faptul că discuţiile privind prelungirea contractului său, scadent în 2019, nu s-au concretizat până acum.

Astfel, în perioada de mercato din ianuarie, Inter ar putea face o ofertă de împrumut până la finalul sezonului, când gruparea lombardă ar urma să fie obligată să-l transfere definitiv pe mijlocaşul chilian.

Relaţiile dintre cele două cluburi sunt foarte bune şi în acest fel negocierile pot decurge rapid şi în avantajul ambelor părţi.

Vidal este genul de jucător care lipseşte echipei lui Luciano Spalletti la mijlocul terenului şi, în plus, cunoaşte foarte bine campionatul italian, pe care l-a câştigat de patru ori la rând, între 2012 şi 2015, perioadă în care a evoluat pentru Juventus, marcând de 35 de ori în 124 de prezenţe în Serie A.