• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

AC Milan a urcat, pentru moment, pe locul al doilea în Serie A, după ce a câștigat, cu 2-1, la Palermo, în unul dintre cele patru meciuri transmise simultan ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, duminică, de la 16:00.

După ce Suso a deschis scorul în minutul 15, Milan s-a trezit egalată de Nestorovski, în minutul 71. Apoi, echipa lui Montella s-a chinuit să revină în avantaj, însă, din cauza intervențiilor lui Posavec, a făcut-o abia în minutul 82, atunci când Gianluca Lapadula a deviat cu călcâiul în poartă mingea reluată de Suso.

VIDEO Golul lui Lapadula

Golul lui Lapadula a venit la doar trei minute după ce fusese introdus pe teren în locul lui Carlos Bacca.

În sezonul trecut, atacantul de 26 de ani a câștigat titlul de golgheter în Serie B, el marcând 27 de goluri pentru Pescara, echipă care a și promovat.

După victoria din Sicilia, Milan se menține la cinci puncte de Juventus, care s-a impus la Verona, împotriva lui Chievo, tot cu 2-1 și după un scenariu similar cu cel din meciul de la Palermo.

VIDEO Palermo - Milan 1-2