• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Introducerea arbitrajului video în Serie A părea să rezolve multe dintre problemele fotbalului italian. După ce în primele patru etape nu au apărut discuții majore, primul scandal e aproape să izbucnească în urma primei partide din runda a cincea, în care Inter a obținut un punct datorită unui penalty discutabil primit la Bologna.

Mai mult VAR decât Inter” a titrat Corriere dello Sport pe prima pagină, miercuri, asta după ce, marți seara, în conferința de presă de după partida de pe ”Dall'Ara”, Roberto Donadoni a declarat: ”Ne-am simțit furați! Nu a fost penalty”.

Nu vreau să vorbesc prea mult despre asta, pentru că intrăm în vechile discuții. Avem mereu dubii. Dacă se întâmpla în careul lor, ne-ar fi dat penalty? Nu știu...

Nu poți acorda penalty-uri pentru așa ceva. La începutul fazei, Mbaye se dezechilibrează, apoi cade, iar mingea se duce în cealaltă direcție. Sper doar că dacă vom avea o astfel de fază împotriva lui Juve, Roma, Milan, Napoli sau orice altă mare echipă, se va judeca la fel”, a adăugat antrenorul rossoblu, conform Gazzettei dello Sport.

VIDEO Penalty-ul primit de Inter la Bologna și transformat de Icardi:

După ce împotriva lui Juventus au fost acordate două penalty-uri după vizualizarea reluărilor (ambele decizii au fost corecte), în primele două etape, Gianluigi Buffon a contestat VAR-ul la rândul său, însă portarul torinezilor s-a legat mai mult de modul în care este utilizat acesta și nu de felul în care sunt interpretate fazele.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT