• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Italienii au venit în România fără vedetele Bonucci, Biglia şi Bacca. Cum multă lume s-a întrebat de ce milaniștii au luat această decizie, presa internațională scrie că ”rossonerii” nu au plătit până acum sumele de bani pentru fostul apărător al ”zebrelor” și ex-căpitanul lui Lazio.

Conducerea lui AC Milan nu a putut să-i înregistreze pe Leonardo Bonucci și pe Lucas Biglia pentru dubla confruntare împotriva lui CS U Craiova. În primă fază, mulți au bănuit că AC Milan s-a mișcat greu și nu a respectat termenul stabilit de UEFA. Doar că ziariștii de la Il Sussidiario au notat că cei doi nu sunt incluși pe listă deoarece conducerea ”rossonerilor” nu a plătit taxale de transfer celor de la Juventus, respectiv Lazio. Asta pentru că au probleme de ordin financiar, mai exact în accesarea banilor. Plata pentru cei doi urmează să fie efectuată pe data de 11 august. Informația a fost confirmată și de Marco Fassone, șeful de la AC Milan, care i-a asigurat pe fani că lucrurile sunt ținute sub control.

”Conducerea clubului AC Milan ar dori să-i asigure pe toți fanii ei că situațiile contractuale ale ambilor jucători sunt sub control și să-i asigure că plata se va efectua la data de 11 august“, a spus Fassone. Această condiție face ca AC Milan până la termenul menționat de Fassone să nu-i poată folosi pe cei doi fotbaliști inclusiv în Serie A Timp, competiție care începe în weekendul 19-20 august. Bonucci a ajuns la AC Milan de la Juventus în această vară după un acord care se ridică la 42 de milioane de euro, asta în timp ce Lazio a încasat în schimbul lui Biglia 17 milioane de euro.

Universitatea Craiova - AC Milan este în direct la Digi Sport 1, în această seară, de la ora 21:00. Partida poate fi urmărită în format LIVE VIDEO şi TEXT pe digisport.ro.