• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

AS Roma se pregăteşte de mutarea în casă nouă. Noua arenă a capitalei Italiei, Stadio della Roma, ar trebui să fie gata în 2019, iar autorităţile din Roma se gândesc deja la încasările imense pe care le vor obţine după ce stadionul va fi gata.

Potrivit unui studiu realizat de Facultatea de Economie din cadrul Universităţii Sapienza, noul stadion va produce venituri de aproape 20 miliarde de euro în primii zece ani de după inaugurare.

5,7 miliarde de euro vor fi veniturile doar în primii trei ani de după deschiderea noii arene, 12,5 în primii şase ani şi 18,5 în primul deceniu.

1,4 miliarde de euro vor veni doar din taxe în primii nouă ani după finalizarea construcţiei stadionului.

Stadio della Roma va avea o capacitate de 52 500 de locuri, iar investiţia totală pentru realizarea sa, inclusiv îmbunătăţirea infrastructurii, se ridică la 1,6 miliarde de euro.

Stadion Roma

Cele mai importante partide ale Romei din Serie A şi Cupa Italiei se văd ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL TRANSMISIILOR