• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Roma se va întări la finalul perioadei de achiziţii cu fotbalistul care a ratat în această vară transferul la Juventus, Patrick Schick.

Jurnalistul Sky Sport Italia, Gianluca Di Marzio, a anunţat că AS Roma a ajuns la un acord cu Sampdoria pentru atacantul ceh în vârstă de 21 de ani.

Tranzacţia se poate ridica la 42 de milioane de euro: cinci milioane de euro pentru împrumutul pe un sezon, 35 de milioane reprezentând obligativitatea de cumpărare din partea Romei, plus două milioane drept bonusuri.

Presa italiană a scris în această vară că transferul lui Schick la Juventus a picat din cauza problemelor la inimă ale cehului, descoperite în urma testelor medicale efectuate în această vară. Genoa a negat însă acest lucru şi a anunţat că fotbalistul este sănătos.

Inter a mai fost şi ea interesată de serviciile lui Schick, însă Roma pare a fi câştigat bătălia pentru serviciile cehului.

Patrick Schick a fost transferat vara trecută de Sampdoria pentru patru milioane de euro şi a înscris 11 goluri în 32 de partide de campionat.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT