• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Un fan al lui Juventus și-a achiziționat un tricou cu numele lui Bonucci pe spate cu puțin timp înainte ca fundașul să semneze cu rivala AC Milan. Acum, că reprezentanții magazinului oficial nu doresc să-i restituie banii și nici să-i schimbe produsul, fanul a găsit soluția în altă parte.

Acum că suntem în plină perioadă de mercato ar trebui să fie clar pentru mulți dintre fani că nu este un moment bun pentru a-și achiziționa tricouri cu numele preferaților pe spate. Este și cauzul unui suporter al ”Bătrânei Doamne” care acum o săptămână și-a achiziționat un tricou cu numele lui Leonardo Bonucci pe spate. Doar că între timp, mai exact vinerea trecută, fundașul italian a semnat un contract pe cinci sezoane cu AC Milan. Evident, fanul mai puțin norocos a revenit la magazinul oficial al clubului din Torino pentru a restitui tricoul. Doar că acesta s-a lovit de refuzul vânzătorilor care l-au anunțat că produsul nu poate fi schimbat. Acesta s-a adresat ulterior celor de la Protecția Consumatorului.

”Suporterului ar trebui să-i fie schimbat tricoul cu numele lui Bonucci pe spate. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca fotbalistul în cauză să semneze la un timp atât de scurt cu AC Milan. Să-i interzici suporterului acest drept este o insultă pentru el”, au spus oameni din domeniu.

În momentul de față nu se știe cum și dacă problema a fost soluționată, doar că suporterul în speță a primit sprijin din mediul on-line. Un cunoscut jurnalist italian, susținător și el al ”zebrelor”, s-a aflat într-o postură asemănătoare și a ales la rândul lui să ascundă numele și numărul fostului fundaș italian, trecut acum la o echipă rivală. Astfel, acesta are acum un tricoul cu numele lui Higuain, care poartă numărul 9, și asta spre amuzamentul internauților care s-au bucurat să vadă improvizația.