• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ştefan Radu nu a uitat de rivalitatea cu AS Roma înaintea partidei lui Lazio cu Bologna, de duminică. Fundaşul român a lansat un atac la adresa "giallorossilor", fondaţi în 1927, la 27 de ani distanţă de laziali.

"Eu ştiu că suntem prima echipă din capitala Italiei", a spus Radu la conferinţa de presă a lui Lazio, care nu şi-a mai învins rivala din oraş din 2013, de la triumful cu 1-0 din finala Cupei Italiei.

Din acel moment au mai avut loc şase dueluri, patru câştigate de echipa care îl are ca simbol pe Francesco Totti, iar două încheiate la egalitate.

"Ştim că suntem datori fanilor după ultimele derby-uri cu AS Roma. Sper să îi învingem curând şi să îi facem să zâmbească din nou. Obiectivul nostru este să revenim în cupele europene, în Liga Campionilor sau Europa League", a mai spus fundaşul în vârstă de 29 de ani transferat în ianuarie 2008, de la Dinamo, pentru un milion de euro.

Următorul derby capitolin din Serie A va avea loc duminică, 4 decembrie, de la ora 16.00, şi va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Digi Sport.

248 de meciuri a jucat Ştefan Radu pentru Lazio, în toate competiţiile

6 goluri a jucat Radu pentru laziali

14 trofee a cucerit AS Roma în istorie

11 trofee are în palmares Lazio