• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Ştefan Radu a anunţat că vrea să-şi încheie cariera de jucător la Lazio Roma, dar conducerea echipei din capitala Italiei i-a făcut o ofertă şi mai bună: prelungirea actualului contract şi, după retragere, o funcţie în cadrul clubului.

Actuala înţelegere a fundaşului român cu gruparea biancoceleste este valabilă până în 2020, atunci când fostul dinamovist va avea 34 de ani. Dar Il Messaggero susţine că Radu va primi un nou contract, a cărui durată se va întinde până în 2022. Apoi va ocupa o funcţie de conducere.

Transferat de la Dinamo, la începutul anului 2008, Ştefan Radu este cel mai vechi jucător din lotul lui Lazio, iar recent a intrat în Top 10 prezenţe all-time la formaţia din capitala Italiei. Apărătorul de 31 de ani a evoluat de 290 de ori pentru dubla campioană din Serie A TIM şi visează să ajungă la 400 de prezenţe.

Un singur jucător a atins această bornă în istoria clubului, Giuseppe Favalli (401). "Da, am jucat multe meciuri, dar e loc de mai multe. Cota 400 e un obiectiv, dar depinde de preşedinte, dacă îmi prelungeşte contractul", a spus, mai în glumă , mai în serios, Ştefan Radu, la începutul acestei săptămâni.

Declaraţia românului a fost făcută după ce a primit premiul "Lazialita", acordat mai multor foşti sau actuali laziali care au contribuit de-a lungul timpului la performanţele clubului.

Cu aceeaşi ocazie, Radu a confirmat că "sigur îmi voi încheia cariera aici". Cea de jucător, pentru că va urma cea de oficial. Tot la Lazio.