• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Linia mediană a lui Internazionale Milano ar putea suferi modificări în luna ianuarie. Nerazzurri sunt interesați să-l aducă pe căpitanul lui Lazio, Lucas Biglia, după deschiderea ferestrei de transferuri și să-l cedeze pe Marcelo Brozovic, care se află în vizorul lui Chelsea.

Potrivit Premium Sport, Inter este pregătită să facă o ofertă de 26 de milioane de euro pentru argentinianul de 30 de ani, pe care actualul antrenor al lombarzilor, Stefano Pioli, l-a pregătit la formația capitolină.

În cazul în care Biglia ar pleca de la Lazio, Ștefan Radu ar deveni căpitanul echipei romane. Fundașul român a mai purtat banderola ”celestilor” în perioada în care sud-americanul a lipsit.

Pe de altă parte, Inter ar putea renunța la Marcelo Brozovic. Conform Mediaset, croatul este dorit de Chelsea, care ar fi dispusă să ofere o sumă cuprinsă între 20 și 25 de milioane de euro pentru a-l aduce pe ”Stamford Bridge” în ”mercato di riparazione”. După ce a început sezonul ca titular la Inter, Brozovic a fost folosit din ce în ce mai puțin de fostul antrenor, Frank de Boer, din cauza unei reacții pe care a avut-o în momentul în care a fost schimbat.

Ex-iugoslavul a fost însă decisiv în ultima etapă din preliminariile Cupei Mondiale, când a marcat ambele goluri ale Croației în victoria cu Islanda.

Cele mai importante meciuri din Serie A sunt ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport.