• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Inter e la un pas să îl readucă în Europa pe Ramires. Fostul mijlocaş al lui Chelsea va fi împrumutat de gruparea de pe Meazza, iar afacerea se va face în această săptămână, susţine Gazzetta dello Sport.

Inter i-a mai dorit pe Thomas Partey de la Atletico şi pe Yves Bissouma, de la Lille, dar mijlocaşul de 30 de ani de la Jiangsu Suning este cea mai bună variantă.

Avantajul nerazzurrilor îl reprezintă faptul că actualul club al fotbalistului de 30 de ani este deţinut de Suning, compania care a achiziţionat pachetul majoritar de acţiuni la Inter în vara anului trecut.

Fostul jucător al lui Chelsea se simte excelent în China, iar prestaţiile sale au rămas la un nivel ridicat. De altfel, este o prezenţă obişnuită în naţionala Braziliei, calificată fără probleme la Cupa Mondială de anul viitor, de pe primul loc în zona sud-americană.

Cu toate acestea, o nouă aventură în Europa, la un club important, reprezintă o provocare care merită luată în seamă. Mai ales că ar putea fi ultima şansă la nivel înalt în fotbalul care contează şi i-ar permite să se pregătească şi mai bine pentru turneul final din Rusia.

Ramires are contract cu asiaticii până în ianuarie 2019 şi a marcat 11 goluri în cele 32 de meciuri adunate în acest sezon, în care şi-a trecut în cont şi două pase decisive.