• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Cyril Thereau realizează încă un transfer important, deşi se află aproape de finalul carierei. Fostul atacant al Stelei a fost cedat definitiv de Udinese la Fiorentina, a anunţat presa italiană.

Francezul în vârstă de 34 de ani e văzut pe Artemio Franchi drept înlocuitorul perfect pentru croatul Nikola Kalinic, vândut în această vară la Milan pentru 20 de milioane de euro.

În schimb, Fiorentina îl va împrumuta din nou pe croatul Ante Rebic la Eintracht Frankfurt, cu obligativitate de cumpărare de patru milioane de euro.

Udinese i-a găsit deja înlocuitor lui Thereau: îl va aduce de la Torino pe atacantul argentinian în vârstă de 33 de ani, Maxi Lopez.

Cyril Thereau se află în Serie A încă din 2010, atunci când a fost cumpărat de Chievo de la Charleroi pentru 900.000 de euro.

Patru ani mai târziu, francezul a fost cumpărat de Udinese pentru două milioane de euro.

Thereau a jucat un singur an la Steaua, pentru care a marcat 10 goluri în 17 meciuri de campionat. "Roş-albaştrii" l-au adus de la Charleroi, pentru 750.000 de euro, şi l-au vândut la Anderlecht pentru 2,5 milioane de euro.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT