• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (ACUM, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

AC Milan a confirmat, duminică, transferul lui Lucas Biglia de la Lazio, care a semnat un contract pe trei sezoane cu clubul Rossonero. Lombarzii nu au dezvăluit și suma în schimbul căruia acesta a fost achiziționat, însă, potrivit anumitor informații din presa italiană, aceasta se ridică la 17 milioane de euro.

Lucas Biglia este un playmaker experimentat. Rossonerii îi vor oferi lui cheile mijlocului terenului. Argentinianul măsoară 178 cm, cântărește 64 kg, este dreptaci și este un jucător de calitate cu un puternic simț tactic. Biglia este important atât atunci când are mingea la picior, cât și atunci când nu se află în posesia balonului. Are o mare viziune și este un talentat executant de faze fixe”, se arată în descrierea de pe site-ul oficial al Milanului.

În vârstă de 31 de ani, Biglia a mai jucat, în cariera sa, la Anderlecht, Independiente și Argentinos Juniors. În Belgia, acesta a ajuns în 2006, pentru trei milioane de euro, iar, în 2013, a fost cumpărat de Lazio cu 8,4 milioane de euro.

Nu mă așteptam la această primire. Sunt foarte fericit”, a declarat Biglia, care a fost însă protagonistul unei gafe uriașe înainte de susținerea vizitei medicale. Îmbrăcat într-un tricou cu logo-ul noii sale echipe, acesta a spus, din greșeală, ”Forza Lazio”, atunci când un fan i-a cerut să transmită un mesaj pentru Milan.

Leonardo Bonucci, Andre Silva, Andrea Conti, Hakan Calhanoglu, Ricardo Rodriguez, Mateo Musacchio, Frank Kessie și Fabio Borino sunt ceilalți opt jucători transferați de AC Milan în această vară.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT