• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Napoli, singura echipă neînvinsă înaintea etapei a șaptea din Serie A, a cedat la Bergamo contra Atalantei (0-1). Unicul gol al meciului a fost marcat de atacantul împrumutat de la Milan, Petagna, din centrarea lui Gomez.

Napoli putea înscrie la execuțiile lui Callejon și Ghoulam, însă Berisha s-a opus de fiecare dată. La cealaltă poartă, Reina i-a refuzat golul lui Gomez, iar apoi spaniolul a fost salvat de transversală la șutul lui Drame.

Milik a prins un voleu bun în finalul primei reprize, dar Berisha a fost din nou la post. Împrumutat chiar de la Napoli, Grassi nu a putut înscrie singur cu poartarul și meciul s-a încheiat cu victoria Atalantei, 1-0.

Echipele

Atalanta (3-5-2): Berisha - Masiello, Toloi, Caldara - Conti, Freuler, Gagliardini (Pesic 73), Kurtic, Drame - Petagna (Grassi 68), Gomez (D'Alessandro 83);
Antrenor: G. Gasperini;

Napoli (4-3-3): Reina - Hysay, Maksimovic, Koulibaly, Ghoulam - Zielinski, Jorginho (Gabbiadini 72), Hamsik - Callejon (Mertens 54), Milik, Insigne (Giaccherini 79)
Antrenor: M. Sarri.

VIDEO Atalanta - Napoli 1-0