• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

UPDATE Ora 23.53. Oficialii celor de la Bari au bătut palma cu Joseph Marie Minala, un camerunez care în august va împlini 20 de ani iar presa din Italia susține că marți, 12 ianuarie, va fi rândul lui Guilherme să semneze contractul.


Guilherme Haubert Sitya (25 de ani) este primul jucător exclus de Steaua în această pauză competițională care și-a găsit echipă. Sigur, fundașul stânga brazilian nu a semnat contractul cu noua sa echipă, dar este o chestiune de ore până când acesta va deveni oficial jucătorul lui Bari.

Oficialii clubului italian, din Serie B, au fost încântați de această oportunitate, mai ales că Guilherme a devenit liber de contract după ce și-a încheiat conturile cu Steaua. Potrivit jurnaliștilor de la tuttobari.com, fotbalistul efectuează în această după-amiază vizita medicală, după care va parafa contractul cu gruparea la care evoluează și un alt fost stelist Ionuț Rada.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Astfel, sunt șanse mari ca Guilherme să fie jucătorul roș-albilor chiar de azi, luni, 11 ianuarie. În schimb, ceilalți ”indezirabili” din lotul Stelei, și aici ne referim la Gregory Tade, Jean Sony Alcenat, Aymen Tahar și Nicandro Breeveld continuă să se antreneze la București cu un preparator fizic pus la dispoziție de cei de la Steaua. 

STEAUA ESTE NOMINALIZATĂ LA ECHIPA ANULUI 2015, GRAŢIE PERFORMANŢELOR DIN MANDATUL LUI GÂLCĂ. INTRĂ AICI ŞI VOTEAZĂ-ŢI FAVORIŢII