• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Meci nebun în Serie A TIM. Sassuolo a condus cu 2-0 până în minutul 84 pe terenul Sampdoriei, dar a pierdut în cele din urmă. Genovezii au marcat de trei ori în şapte minute, iar oaspeţii au suferit a patra înfrângere consecutivă în campionat.

Eroul partidei de pe Marassi a fost Luis Muriel, autorul unei duble, în timp ce Fabio Quagliarella a reuşit golul 100 în Serie A.

După o primă repriză fără goluri, oaspeţii au deschis scorul în minutul 64, prin Federico Ricci. Jucătorii lui Eusebio Di Francesco şi-au dublat avantajul zece minute mai târziu. Servit perfect de Lorenzo Pellegrini, Antonio Ragusa a înscris cu un şut la colţul lung.

Abia intrat pe teren Alessandro Matri putea duce scorul la 3-0, dar Christian Puggioni a intervenit salvator, în minutul 82.

Sampdoria a profitat şi şi-a început revenirea de excepţie în minutul 84, când Quagliarella a redus din diferenţă, după ce iniţial şutase în bară. După nici două minute, Muriel a egalat, cu o execuţie simplă, în urma unei pase primite de la acelaşi Quagliarella.

Mai mult decât atât, Doria a păstrat toate punctele la Genova. În prelungirile partidei, PatriK Schick a fost faultat în careu, după o acţiune de toată frumuseţea a lui Muriel, iar columbianul a transformat impecabil lovitura de pedeapsă acordată de Daniele Doveri.

Până la final, a mai fost timp pentru o mare ocazie a gazdelor, dar s-a terminat 3-2, prima victorie a Sampdoriei în duelurile cu Sassuolo, în Serie A.

ECHIPELE

Sampdoria: Puggioni - Sala (P. Pereira 88), Silvestre, Skriniar, Regini - Barreto (Praet 70), Torreira, Linetty - B. Fernandes (Schick 78) - Muriel, Quagliarella

Antrenor: M. Giampaolo

Sassuolo: Consigli - Gazzola, Antei, Acerbi, Peluso - Mazzitelli, Missiroli (Magnanelli 61), Pellegrini - Ricci, Defrel (Matri 75), Ragusa (Adjapong 82)

Antrenor: E. Di Francesco