• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Vlad Chiricheş a apărut din nou în lotul lui Napoli după accidentare şi ar putea juca în partida pe care formaţia sa o va disputa, pe 15 octombrie, în direct la Digi Sport, cu AS Roma, în etapa a 8-a a campionatului italian Serie A, informează gazzetta.it.

Antrenorul Maurizio Sarri are ceva probleme în defensivă - Albiol cu probleme musculare, Koulibaly şi Maksimovic, convocaţi la echipele naţionale - astfel că revenirea românului la un ritm normal de pregătire este binevenită.

În acest sezon, internaţionalul român are o singură apariţie în Serie A, una scurtă, de câteva minute în finalul meciului cu AC Milan (4-2), din 27 august.

Chiricheş, în vârstă de 26 de ani, a suferit o leziune minoră la menisc înaintea meciului naţionalei României cu Muntenegru din preliminariile Cupei Mondiale din 2018. El a fost supus, la 3 septembrie, la clinica Villa Stuart, unei artroscopii la genunchiul stâng. Fundaşul român a început, la 20 septembrie, antrenamentele uşoare.

El nu a fost convocat de selecţionerul Christoph Daum în lotul pentru meciurile din deplasare, cu Armenia, la 8 octombrie şi cu Kazahstan, la 11 octombrie, din preliminariile CM-2018.