• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Ciprian Marica a fost prezent în această dimineaţă la Digi FM, la matinalul "Prima Ediţie", unde a dezvăluit efectele negative ale retragerii din activitate, la doar 30 de ani. Fostul atacant al naţionalei, cu probleme grave la menisc, va suporta o nouă operaţie, chiar dacă a decis să nu mai joace fotbal.

"Acum mă dor rău toate. Abia acum mă dor toate şi sunt puţin suprins; când eram în activitate, eram în ritm şi mă duceam la antrenament, nu apucam să simt durerea. Trebuia să fiu încălzit şi să fiu pe teren", a spus fostul mare atacant.

Marica a susţinut cursuri de management sportiv şi a fost propus chiar pentru o funcţie de conducere la FRF, însă cariera sa ar putea merge în altă direcţie.

"O să fac Şcoala de antrenori, m-am înscris deja la Madrid", a mai spus Marica, pentru ca apoi, întrebat dacă îl tentează să candideze la preşedinţia Federaţiei, să explice: "Nu m-am gândit la asta, vreau întâi să acumulez cunoştinţe şi experienţă în domeniu".

Ciprian Marica a decis să pună ghetele în cui după experienţa nereuşită la Steaua, unde, măcinat de accidentări, nu a avut continuitate şi nu a reuşit să marcheze.