• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Adrian Mutu a fost aproape de transferul carierei. Fostul internațional român a dezvăluit că a avut ofertă de la Real Madrid, dar în cele din urmă mutarea a picat. La acea vreme ”Briliantul” făcea senzație în tricoul celor de la Fiorentina.

”Am fost aproape să semnze cu Real Madrid. Nu s-a aflat de acest lucru. Nu știu de ce nu s-a mai realizat transferul, probabil că au renunțat la mine”, a spus Mutu pentru eusunt12.

Dacă ar fi ajuns la Real Madrid, în acea perioadă, Mutu ar fi dat peste Jose Mourinho, antrenorul din cauza căruia a plecat de la Chelsea. Antrenorul portughez este cel care a comandat controlul anti-doping, la un antrenament, în urma căruia fostul internațional român a fost depistat că a consumat substanțe interzise.

Întrebat ce i-ar transmite lui Mourinho dacă s-ar vede cu el în acest moment, Mutu a răspuns sec: ”Nimic!”

Adrian Mutu a evoluat pentru Chelsea între 2003 și 2004, londonezii plătind pentru el 22,5 milioane de euro. ”Briliantul” a mai evoluat în cariera sa pentru FC Argeș, Dinamo, Inter, Hellas Verona, Parma, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul, Pune City și ASA Târgu Mureș.

În prezent, ajuns la 38 de ani, Mutu este manager sportiv la Federația Română de Fotbal.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT