• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Petrolul Ploiești a obținut o victorie importantă în deplasare, contra celor de la Popești Leordeni, scor 2-1, în niște condiții incredibile pentru anul 2017.

Sigur, meciul a contat pentru Liga 3, dar chiar și așa terenul din Popești s-a prezentat în condiții excerabile. Practic, în loc de gazon, fotbaliștii au avut senzația, în multe momente, că participă la lupte în noroi. La final, ploieștenii și-au salutat fanii, prezenți la meci, deși abia așteptau să ajungă la dușuri.

Cu noroi în dinți și pe cap, la final, jucătorii au găsit resurse și pentru a încerca să joace fotbal. Antoche a deschis repede scorul, minutul 15, dar repriza a doua a fost cea care a contat cu adevărat. După ce Anghilini a egalat în minutul 61, elevii lui Octavian Grigore au reușit să treacă iar în avantaj datorită reușitei lui Ciocâlteu (79). 

Gazdele n-au mai avut forța să revină în meci, astfel că petroliștii s-au întors acasă cu tolba plină. 

Petrolul a terminat neînvinsă turul din Liga 3, cu 32 de puncte, dintr-un total de 36. Pe locul 2 se află AFCM Alexandria, cu 30 de puncte, iar pe 3 este Voința Turnu Măgurele, cu 27 de puncte.